MammaWOD

MammaWOD jäsenyys

MammaWOD jäsenyyden kk-maksu on 65€. Jäsenyys pitää sisällään 3 kertaa viikossa ohjattuja treenejä (saattaa vaihdella 2-3 jos sattuu pyhäpäiville) sekä useita omatoimisia open gym eli omatoimisen harjoittelun mahdollisuuksia.

Mikä MammaWOD?


Mammawod on tarkoitettu raskaana oleville tai jo synnyttäneille. Jokaisen keho on erilainen ja palautuu eri tavalla, joten päivän ohjelma on aina räätälöitävissä jokaisen kehon tarpeiden mukaan. Tavoite on tukea liikkumista raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen auttaa kehoa palautumaan ja palaamaan harjoittelun pariin.

Mammawodeille et tarvitse kokemusta Crossfit harjoittelusta, mutta tavoite on että pääsisit kehon palauduttua myös halutessasi hyppäämään tavallisille wodeille mukaan!

Mammawodin vastuu-valmentajana toimii aina valmentaja, joka on liikunta-alan koulutettu ammattilainen sekä erikoistunut äitiysvalmentajaksi tai on lisäksi terveydenhuollon ammattilainen. 

Lapset ovat tervetulleita paikalle harjoitusten ajaksi, mutta eivät itse osallistu harjoituksiin. Treenin pystyy kuitenkin aina keskeyttämään ja antamaan lapselle huomiota, jos tilanne sen vaatii!

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassa oleva tapaturma vakuutus, osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. 


Hyvinvointia liikunnasta